Április 9-én Győrváron, a Kuruc tó környékén  rendezték meg a "Terep és 3D egyben" névre hallgató versenyt. Kulcsár Ernő 67%-os teljesítménnyel nyerte meg a szenior vadászreflex-íj kategóriát.

23-án rendezték a XVI. Saslövő Bajnokságot a sárvári a Nádasdy vár tövében. A Saslövő az ország egyik legnehezebbnek mondott lőlapos versenye. Egyesületünkből ketten vettek részt a versenyen. Erdei Renáta vadászreflex íjjal, karbon vesszőkkel 344 pontot lőtt, Kulcsár Ernő 52%-os teljesítménnyel, 50 ponttal emelte az itt korábban elért pontjait, összesen 510 pontot szerzett és ezzel a verseny összesítésében 1 ponttal lemaradva az első helyezettől, a második helyen végzett szenior vadászreflex íj kategóriában.

Április 23-án rendezték meg a Szigligeti várban a  Hunting BT szervezésében a Szigligeti vár kupa tavaszi fordulóját a helyi önkormányzat támogatásával. Egyesületünket hárman képviselték: Bognár Levente, Horváth Zétény László és Horváth László.
Igazi történelmi íjászverseny zajlott az ódon falak között, közel 180 induló részvételével. Az időjárás nem volt kedvező, de délutánra már elviselhető lett, erős szél, csepergő eső nehezítette a versenyt. Tapasztalatokban, élményekben gazdag verseny volt. Bognár Levente kiválóan megállta helyét első versenyén, Horváth Zétény László összevont vendég kategóriában a II. helyezést ért el.